top of page
Търсене
  • Снимка на автораDafini

Лежанките и креслата в интериора ни!

Лежанките символизират лукс, екстравагантност и охолство. Никоя спалня няма да е напълно завършена без една такава мебел. Може и не всеки да има специална стая в дома си, в която да подготвя тоалета си, но всяки би си отделил такова място в някоя стая.

Лежанките са чаровно допълнение към бодуара на една изискана дама, а защо не и джентълмен, чиято основна функция е да разглезват. Но освен това те са практични от гледна точка на това, че осигуряват удобно място, на което да се седне пред огледалото или да се поставят дрехите.

Освен, че можете с часове да се приготвяте на лежанката, като бонус можете да я използвате и като място, където да почетете книга например.

Лежанката всъщност е мебел, която по функции е нещо средно между кушетката и стола. В буквален превод от френски означава “дълъг стол“ или с други думи лежанката е кресло с удължена форма.

Имали сте тежък ден в работата или пък интензивна тренировка във фитнеса?

Мечтаете си за дългочакванота почивка в леглото, като се приберете?

Dafini ви предлага своя голям избор от лежанки и кресла, които ще ви изненадат с качество и визия и ще ги предпочетете пред излежаването в леглото.


  1. Тоталният хит на Dafini

Тоталният хит на Dafini са люлеещите се лежанки. Вдъхновени от американските филми и люлеещите се столове на верандите, екипът на Dafini се спря на нещо много по-удобно от дъвените столове, които ви държат строго изправени и просто се люлеят.

Dafini ви представя тоталният си ХИТ в лежанките, която ще ви накара да мечтаете за комфорта й , когато сте извън дома.

Компактният й размер и лекотата й позволяват тя да бъде поставена на много места във вашия дом - от спалнята, хола, верандата до детската стая. Всеки член от вашето семейство ще се влюби в нея. Кой не мечтае за люлка вкъщи?

Dafini нарича люлеещите се лежанки тотален ХИТ, защото с течение на годините те предизвикаха огромен интерес в нашите клиенти и станаха, както наш, така и ваш фаворит!


2. S-образни лежанки на Dafini


S-образните лежанки са подходящи за почивка пред камината в студените зимни дни и почивка пред телевизора. Съчетанието на кожа и дърво или кадифе и дърво в едно са създали лежанка с очарователен съвременен външен вид. Най-величествена сред всички типове лежанки са кожената и кадифената. Нито един елегантно обзаведен дом не бива да се лишава от такава мебел. Те се срещат по-рядко, вероятно заради изкусната и трудна изработка, но изглеждат изключително, а пък и се поддържат по-лесно.

Всеки детайл е обработван поотделно много внимателно. Това личи дори и във всеки бод от шева на кожата или кадифето. Заедно с лукса, който си осигуравяте с покуката на такава мебел, също така получавате и мебел, която лесно се поддържа.

Конструкция на лежанката се отличава с неустоим дизайн в S-образна линия. Извитата форма на лежанката позволява на тялото ви да се отпусне напълно и да бъде поето от лежанката, което да помогне за по-приятното релаксиране. В допълнение към S-образната лежанка на Dafini има красива възглавница във формата на пура, допълваща красотата на лежанката и спомагаща за по-добрата релаксация на тялото.

3. Възглавници, възглавници и още възглавници...


Ако сте почитатели на многобройните възглавници, Dafini ви предлага тази капитонирана лежанка с възглавници подходяща за интериор във вашата спалня или във вашето фотостудио за неустоимо красиви фотографии.

Изработена е от висококачествено кадифе, което при допир ще ви изпълни с усещането, че докосвате облак. Красотата й е допълнена с дълбок капитонаж и луксозни възглавници от кадифе с голямо облечено копче в средата и декоративни плохи. Бонбонените й цветове, които Dafini ви предлага, правят лежанката още по-неустоима.


4. Интериорните пейки на Dafini


Интериорните пейки и лежанки предлагат удобство, което е отвъд границите на комфорта. Освен, че глезят и най-малките капризи, те носят и свежест в атмосферата на интериора. Тяхното присъствие има завършващо значение за обзавеждането на интериора.

Dafini предлага интериорни пейки, лежанки с големи размери, които могат да намерят място във всяка стая от дома ви. Едни от тях са подходящи са спалнята, други са специално произведени за хола, трети могат да намерят приложение в антрето например.

Независимо от собствения си стил, при Dafini можете да намерите подходящата точно за вас мебел.


5. Многофункционалните кресла NORDIC на Dafini


Преди да изберете подходящото кресло, трябва да помислите как ще се използва то. В хола креслото може да служи за отпочиване и четене, гледане на телевизия, работа, отдих, релакс или пък за настаняване на гост.

  • Ако креслото е необходимо, за да работите на компютър или за да четете.

  • Ако търсите кресло за гледане на телевизия.

  • Ако апартаментът ви е малък и трябва да изберете нещо много компактно.

Тук е моментът Dafini да ви предложи своята серия кресла, чудесен вариант за всички тези, които ценят комфорта и практичността. Комфортното и модерно кресло NORDIC е изработено в прекрасни цветове, с висок клас дамаска. Удобна извивка и по-широка седална част подпомагат по- пълноценната почивка с книга в ръка.

Нашето кресло NORDIC се предлага в два варианта: с табуретка за по- релаксиращо усещане и без табуретка за по- седнало положение, подпомагащо изправения ви гръб , докато сте седнали и се наслъждавате на удобството му.

Dafini ви предлага още един вид кресло, вдъхновено от бляна за съчетание на удобно и екзотично кресло в едно. Можете да го допълните с контрастна възглавница с удължена форма. Креслото е подходящо за обзавеждане на дома в изчистен, модерен стил. Може да се използва за мебелиране на жилище със скандинавски акценти или за поп арт, еклектичен, минималистичен и дори промишлен стил.


Повече за Dafini можете да намерите на www.dafinibg.com

582 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page