ОБЩИ УСЛОВИЯ 

Настоящият документ съдържа Общи условия, съгласно които „DAFINI “, наричан за кратко ТЪРГОВЕЦ предоставя услуги на потребителите/клиентите си посредством Интернет магазина www.dafinibg.com                                          

Идентифициране на потребителя/клиента с цел възпроизвеждане на изявлението му както за приемане на Общите условия, така и за направената поръчка, се извършва чрез съхранените в лог - файлове на сървъра на www.dafinibg.com, съхранение на IP адреса на потребителя/клиента, както и всяка друга информация. „DAFINI ”се отнася сериозно към опазването на вашите лични данни.      

Продуктите, които се намират на интернет страницата на www.dafinibg.com не представляват правно обвързваща оферта, а са по-скоро демонстративен онлайн каталог, описващ  продуктовата ни линия.                                                                                                                          

След кликане на бутона КУПЕТЕ СЕГА, потребителите се съгласяват да закупят стоките. Ако са изпълнени условията на плащане, това действие има правно обвързваща сила. Клиентът получава потвърждение на поръчката и с получаване на това потвърждение се счита, че поръчката е приета, готова за изпълнение.                                                                                                                     

„DAFINI “,  си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са налични. Клиентът е уведомен чрез изпращане на съобщение  на електронен адрес или на посочен от него телефонен номер.

„DAFINI “, не носи отговорност при неправилно попълнени лични данни.

Работим с куриерска фирма Лео Експрес, защото имаме договор с тях, според който нашите клиенти получават 20% отстъпка от доставката. Доставката е за сметка на купувача. Куриерската фирма определя таксата за доставка, в зависимост от обема и теглото на пратката.

ЦЕНИТЕ В WWW.DAFINIBG.COM СА С ВКЛЮЧЕНО ДДС.