top of page
Търсене
  • Снимка на автораDafini

ЛОФТ СТИЛ ОСВЕТЛЕНИЕТО НА Dafini

Осветлението играе една от основните роли в създаването на индустриален стил. Ако дизайнът на тавана и планът за осветление не са добре обмислени, целият външен вид може да бъде развален.





Лофт стилът изисква наличието на високи тавани. Въпреки това има много опции за осветление, които могат да бъдат адаптирани към по-малка височина на тавана, което ви позволява да създадете Лофт стила, за който мечтаете.




  1. Използвайте осветлението, за да очертаете пространството

Просторните стаи в Лофт стила обикновено не са затрупани с врати и прегради, което прави предизвикателство да изберете осветление за този тип стая. Въпросът за разделянето на пространството на зони обаче може лесно да бъде решен с помощта на подходящите осветителни тела.





Използвайте точкови висящи светлини, настолни / подови лампи и LED ленти, за да създадете акценти върху интериорни елементи като аксесоари, статуетки, стени и картини.За работни зони закачете директно, функционално осветление, чиято височина може да се регулира.






2. Смесвайте и съчетайте различни стилове полилеи с полилеи Лофт Стил



Смесете и съчетайте модерни и лофт стилове на осветление. Лофт стилът се характеризира с крайности - изберете вдъхновено от Лофт стила осветително тяло, или осветително тяло в модерен стил , което ще контрастира на вашето Лофт стил помещение.




3. Силата на полилеите тип "Висулка"


Ако имате височина за големи висящи полилеи, те са едно от най-добрите дизайнерски допълнения за жилищни помещения в този стил.Те не само придават на помещението индустриално величие и изтънченост.Но те също могат лесно да се регулират според височината на вашето помещение.



Окачени високо или ниско над бюрата и масичките, те насочват вниманието към широчината и измерението на едно пространство. Никога не подценявайте колко бързо е да промените външния вид и усещането на една стая с простото добавяне на добре поставен полилеи тип "Висулка" в Лофт стил.




4. Значението на крушките в индустриалния стил


Друг ,никога не излизащ от мода, фаворит за осветление на помещения в индустриален стил са крушките. Те много добре подчертават нюха на този стил. В същото време са изключително лесни за инсталиране върху вашия Лофт стил аплик, настолна лампа или полилей. Изненадващо дългият им живот и красива визия ги издига в класацията на предпочитаните крушки. Лофт стил крушките ще ви помогнат да завършите този класически външен вид и ще осветят вашето помещение с мек топъл блясък целогодишно.







5. Ролята на аплиците


Аплиците са чудесни над бюрата и нощните шкафчета.Така че, ако търсите осветление за офис или спалня, тези стенни лампи са идеални за освобождаване на повърхности.Те също произвеждат ярка и концентрирана светлина.Идеални за работа на бюро или спокойно четене в леглото.



Те също така заемат много малка площ на стената, което ги прави практични и за малка площ на стената. Те винаги ще намерят място, където да се поберат.



Повече за Dafini можете да намерите на www.dafinibg.com


117 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page